Press

Press release – Danish

”It could have been one of your fingers that fell / On one of my skins / And it would have been a pleasure” (Pleasure)

Med demosinglen ”Surname Of Copenhagen” tog Decorate. Decorate. i 2007 Danmarks alternative scene med storm. De maleriske lydlandskaber og den dystopiske stemmeføring hoppede direkte ind på Det Elektriske Barometers førsteplads, og markerede derved store forventninger til bandets debut-EP ”Normandie”, der udkom i maj 2007. Herfra gik førstesinglen ”Karen” i høj rotation på P3 ligesom MTV, LIGA.DK og Public Søndags Carsten Holm fremhævede bandet som de nye danske kometer indenfor den alternative musik. 

”On the inside / Where the sins hide / We’ll let it grow / In spite” (Mont Martre)

De fem medlemmer af Decorate Decorate forener sine utallige forskelligheder på en måde, der giver materialet en tidløs aktualitet og dybde, som tiltaler såvel publikums oprørstrang som deres sans for sammenhæng og politisk diskussion. Sangenes temaer behandler voldsomme emner som fremmedgørelse, ensomhed og driften mod storbyens mørke sider såvel som aktuelle politiske diskussioner om Ungdomshuset, pornoindustrien og religionens plads i en postmoderne verden.

”2000 needles / In 2000 hands / And just one heart to pierce” (2000 Needles)

Decorate Decorate har brugt 2008 på at opfølge debuten. Det er blevet til hårdtslående støjflader og elektroniske lydmalerier i et virvar af postrock, støj, minimalisme og punket flabethed. Pladen bærer titlen ”Instructions” og udkommer 1. juni 2009 på A:Larm. 2 single fra det kommende album er nummeret ”Under The Aeroplane, Over The Sea”

”I can’t read you / And I can’t write you down” (Different Strengths Of White)

Decorate Decorate leverer en gennemført liveperformance, hvor intensiteten og musikkens nødvendighed lyser ud af den karismatiske forsangers dybdeborende blik, de bidende guitarers støjfyldte melodiøsitet på en bund af elektroniske symfonier og trommebeats. Det har bandet bevist ved blandt andet at spille for et stopfuldt Ungdomshus i 2006, et pakket Pavilion Jr. i 2007 og 500 mennesker ved Geleen Calling i Holland i 2008, hvor bandet var inviteret til at headline byens årlige festival. Bandet planlægger i øjeblikket en koncertrække i forbindelse med udgivelsen af ”Instructions”.

Decorate Decorate: Asbjørn Auring Grimm/Vokal – Mikkel Holtoug/Keyboards – Christian Mathiesen/Guitar – Viggo Clausen/Trommer – Martin Rasmussen/Guitar.

http://www.myspace.com/decoratedecorate

For yderligere info kontakt Mads Rosted, A:larm Music.

Press release – English

Coming soon…

Press photos (300 dpi, .jpg)

Pressefoto 1
Pressefoto 2
Pressefoto 3

Photos by Peter Sørensen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s